Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Veroudering en acne

VEROUDERING EN ACNE

Zorgen om acne als volwassene is veel complexer dan het bestrijden van acne in uw tienerjaren. Dat komt omdat acne in verschillende soorten voorkomt. Om te beginnen kunt u kampen met fijne lijntjes, rimpels en droogte. Hierdoor zijn veel mensen (onterecht) gewend geraakt aan het populaire idee dat ze een compromis moeten sluiten als het gaat om hun huidverbetering; kiezen tussen anti-aging resultaten of een heldere, egale huid. Hier leest u meer over veroudering en acne.

Een andere aanpak

Bij Medik8 denken we anders. We begrijpen dat er veel complexiteiten zijn rond de volwassen, acne-gevoelige huid, maar dit heeft ons nooit afgeschrikt. Sterker nog, het spoort ons aan. In ons Britse superlab ontwikkelen we voortdurend nieuwe technologieën en formuleringen die de huid kunnen voeden en zuiveren. U kunt er dus gerust op zijn dat onze bekroonde  Blemish oplossing vakkundig is samengesteld om tekenen van veroudering tot een minimum te beperken en de huid schoon en gezond te houden.

Bij het formuleren van onze producten houden we rekening met de volgende aspecten.

Droogheid

Als we ouder worden, is het vermogen van onze huid om vocht vast te houden, verminderd. Dit kan leiden tot een uitgedroogde huid. Dit is een reden tot bezorgdheid bij het behandelen van acne, omdat traditionele remedies vaak harde ingrediënten bevatten, zoals alcohol en benzoylperoxide, die de huid zijn natuurlijke oliën ontneemt. De Blemish-routine van Medik8 is 100% alcoholvrij en bevat krachtige actieve stoffen met ingrediënten die de huid verzorgen zonder je huid droog of strak te maken. De routine bestaat uit Clarifying Foam™Blemish Control Pads™ en Balance Moisturiser™, zij bevatten de kracht van salicylzuur en tea tree olie om onzuiverheden te verwijderen, terwijl probiotics, niacinamide en glycerine de huid diep hydrateren en voeden om de huid te herstellen.

Fijne lijntjes & rimpels

Naarmate we ouder worden, zijn de voorraden collageen en elastine uitgeput, hetgeen leidt tot fijne lijntjes en rimpels. We weten maar al te goed hoe moeilijk het is om een product te vinden dat tekenen van veroudering kan bestrijden en tegelijkertijd acne kan wegwerken, daarom hebben we Breakout Defence + Age Repair™ geformuleerd. Dit serum met dat werkt tegen veroudering en acne gebruikt ons antioxidant gepatenteerde koperen PCA om collageen en elastine te beschermen tegen aantasting van invloeden van buitenaf, terwijl niacinamide en bèta-glucaan de herstellende functie van de huid verhogen om zichtbaar breakouts en littekens te verminderen.

Cellulaire vernieuwing

Dit verwijst naar het natuurlijke exfoliatieproces van de huid. Naarmate we ouder worden, beginnen de dode huidcellen veel minder te vervellen. Dit maakt de teint dof en niet egaal. Niet ideaal gezien het feit dat een stralende teint een belangrijk kenmerk is van de jeugd. Opgebouwde dode huidcellen zijn ook één van de belangrijkste oorzaken van onzuiverheden. Afschilfering wordt vaak aanbevolen om de helderheid te herstellen en een gebalanceerde huidteint te bevorderen, maar het is niet zo eenvoudig als het gaat om een acne-gevoelige huid. Harde gezichtsscrubs kunnen de ontsteking verergeren. Daarom gebruiken we exfoliërende zuren in onze Blemish oplossing, zoals salicylzuur en glycolzuur om dode cellen geleidelijk op te lossen en de huid op te fleuren zonder irritatie te veroorzaken. Gebruik Clarifying Foam™ en Balance Moisturiser & Glycolic Acid Activator™ om uw huid zuiver en egaal te houden.