Vandaag besteld, vandaag verzonden
Results without Compromise
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Bestel nu, Reken en Ontvang
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

De oplossing tegen roodheid

 

ROODHEID

We begrijpen dat een roodheid-gevoelige huid vaker voorkomt dan mensen beseffen en dat het voor velen van groot belang is. Blozen, gevoeligheid en een onregelmatige huidstructuur maken het moeilijker om vertrouwen te hebben in uw huid en zijn vaak niet volledig door make-up te verhullen. Daarom werd meer dan tien jaar geleden het merk Medik8 gestart met een enkele oplossing voor roodheid: ons allereerste product, Calmwise™ Serum, dat tot op de dag van vandaag een bestseller is.

VERZACHT – RUSTIG – COMFORTABEL

Bij Medik8 geloven we in het kalmeren van de onderliggende oorzaak van roodheid, dus er is minder behoefte aan make-up en meer mogelijkheden voor een zelfverzekerde, gezond uitziende huid.

Onze nieuwste anti-roodheidsontwikkelingen zijn ongetwijfeld de beste huidkalmerende formules die we ooit hebben gemaakt, en al meer dan 10 jaar zijn we marktleider in anti-roodheid.

De Medik8-aanpak

De Calmwise ™ productlijn van Medik8 (zoals de naam al doet vermoeden) is een uiterst rustgevende productenlijn, speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de zorgen van patiënten met roodheid. Het herstelt de beschermende lipidebarrière van de huid om blozen effectief te minimaliseren. Ieder product is verrijkt met de beste kalmerende stoffen, waaronder gepatenteerde teprenon, die de levensduur van huidcellen helpt verlengen. Calmwise helpt om ontstekingen en zwellingen in de huid te verminderen, terwijl ongemak wordt verzacht. Het algehele voorkomen van roodheid wordt verminderd, ongelijke huidteint wordt egaal gemaakt en de warmte en irritatie worden verzacht.

Probeer Calmwise ™ Colour Correct, onze meermaals bekroonde, olievrije moisturiser met groene minerale pigmenten om de rode huid onmiddellijk te verhullen; uitstekende prestaties in combinatie met onmiddellijke verlichting. Voeg daar nog onze andere Calmwise dagelijkse routineproducten aan toe, die dag in dag uit helpen om de aandoening aan te pakken. We hebben alles wat je nodig hebt om de huid weer gezond te maken.

Lees ook ons artikel over roodheid in het gezicht.

Verbeter de resultaten van uw huidverbeteringsroutine met een professionele in-salonbehandeling.