Vandaag besteld, vandaag verzonden
Results without Compromise
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Bestel nu, Reken en Ontvang
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Wat is professionele huidverbetering?

Medik8 is gerenommeerd merk voor professionele huidverbetering. Dit betekent dat we voornamelijk worden verkocht door getrainde professionals via verkooppunten zoals dokterspraktijken, medische en premium spa’s, huidklinieken en -salons, evenals enkele premium apotheken en gespecialiseerde websites.

Professionals only

U zult Medik8 meestal niet in de reguliere winkels zien, waardoor we wat moeilijker te vinden zijn, maar dit heeft een goede reden. Het is belangrijk voor ons dat we een uitzonderlijk, professioneel merk zijn omdat we krachtige actieve stoffen en klinisch bewezen ingrediënten gebruiken om je geweldige resultaten te bieden. Wij zijn van mening dat om de allerbeste persoonlijke adviezen te kunnen geven, een gepersonaliseerde huidverbeteringsanalyse met een opgeleide professional vereist is.

In onze ervaring hebben retail huidverzorgingsmerken de neiging om relatief hoge prijskaartjes te hebben met een mooie verpakking en geur, maar met beperkte ingrediëntenactiviteit wat gewoon niet goed genoeg voor ons is. Om eerlijk te zijn, missen veel andere professionele merken de aantrekkingskracht van populaire merken die u in het warenhuis kunt vinden. De professionele huidverbeteringslijn van Medik8 streeft ernaar alles te leveren: resultaat, professioneel advies, mooie verpakking, heerlijke geuren en texturen. Waarom kiezen tussen ervaring en resultaten, wanneer u alles kunt hebben met Medik8?

Wat is cosmeceutische huidverbetering?

Cosmeceuticals zijn producten die biologisch actieve ingrediënten bevatten die de effectiviteit van huidverbetering verhogen. In plaats van te verwachten dat een vochtinbrengende crème alleen zijn basiswerk doet, wordt aangenomen dat een cosmeceutische vochtinbrengende crème een of meer actieve bestanddelen heeft die huidvoordelen bieden die veel groter zijn dan alleen oppervlakkige hydratatie. Medik8 is een cosmeceutisch merk omdat we hoogwaardige actieve ingrediënten en beproefde ingrediënten gebruiken in al onze producten. We gebruiken veel ingrediënten die klinisch zijn getest en waarvan origineel onderzoek is gedaan om producten te maken waarop je kunt vertrouwen dat ze werken, zonder dat je een recept nodig hebt. Uiteraard worden alle beloftes die we doen over resultaten onderbouwd door testen, onderzoeken en feedback. Wij zijn net zo nauwgezet als u als het gaat om het uitdagen van wat wel en niet werkt

Waarom heb ik een professionele huidtherapeut nodig?

Arts-gekwalificeerde en getrainde huidtherapeuten hebben expertise in het geven van adviezen op maat om een betere huidgezondheid te bereiken. Medik8-behandelingen zijn alleen beschikbaar via getrainde professionals. Medik8 geregistreerde therapeuten zijn intensief opgeleid in de basisfysiologie van de huid en kunnen met succes uw huid analyseren en echte, zichtbare resultaten geven met de producten en behandelingen die zij aanbevelen.

Hoe trainen we onze huidverbeteringstherapeuten?

Onze trainsters geven trainingen aan huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten over Medik8 producten en -protocollen. Alle Medik8 salons moeten getraind worden om Medik8 te verkopen. Dit betekent dat ze trainingen hebben gevolgd zodat je zeker weet dat je de best mogelijke service krijgt om uw huid te verbeteren.