Vandaag besteld, vandaag verzonden
Results without Compromise
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Bestel nu, Reken en Ontvang
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Onze pigmentatie benadering

Onze pigmentatie benadering

Hyperpigmentatie beïnvloedt iedereen anders. Maar of het nu gaat om donkere vlekken, een doffe huidskleur of vervelende zonnevlekken, deze kleine onvolkomenheden hebben één ding gemeen: ze kunnen ons allemaal minder zelfverzekerd laten voelen.

We willen u de mogelijkheid geven om uw huid onder controle te houden, zonder schadelijke ingrediënten te gebruiken die de huid bleken en beschadigen. Daarom hebben we een oplossing ontwikkeld die synchroon werkt met je huid om hyperpigmentatie het hoofd te bieden. Onze zorgvuldig samengestelde producten kunnen worden opgenomen in uw routine om uw huid op te fleuren en te verlichten; je zelfvertrouwen teruggeven.

Oxyresveratrol (Oxy-R)

Een klinisch bewezen hoogwaardig verhelderingsingrediënt voor een stralende, egale huid in slechts 14 dagen.1 Als versterkte versie van het bekende skincare-ingrediënt resveratrol zorgt oxyresveratrol voor een gelijkmatige teint door het remmen van het enzym dat verantwoordelijk is voor de overmatige melanineproductie (tyrosinase). Een opmerkelijke ontwikkeling op het gebied van verhelderende huidverbetering, Oxy-R is tot 32 keer effectiever gebleken dan kojiczuur. Verspreid over de gehele Pigmentatie oplossing schittert hoge sterkte en gepatenteerde oxyresveratrol echt in White Balance® Brightening Serum; ideaal voor het richten op hardnekkige hyperpigmentatie.

1 Onafhankelijke klinische proef met White Balance® Klik op Oxy-R (nu bijgewerkt naar White Balance® Brightening Serum)

2 E. Isaacs, D. Isaacs, K. Murugesan, Gestabiliseerde Oxyresveratrol-composities, 2017, 20170071834

Kojiczuur

Het eerste en originele serum van Medik8 maakt gebruik van kojiczuur. Het is van nature afgeleid van paddenstoelen en het bindt zich aan de enzymen die pigment produceren om de vorming van melanine te blokkeren. Dit richt zich op hyperpigmentatie en laat een stralende en egale teint achter. Voor kojiczuur-liefhebbers hebben we White Balance® Original Serum dat de kracht van kojic combineert met arbutine voor maximale verheldering.

Vitamine C

Superstabiel, geëthyleerd ascorbinezuur (vitamine C) is nu opgenomen in White Balance® Brightening Serum om een verhelderende boost te geven. Vitamine C is ook in staat om eventuele schade door vrije radicalen te neutraliseren die uiteindelijk kan leiden tot hyperpigmentatie.

Chemische exfoliators

De pigmentatieoplossing wordt ondersteund met niet-irriterende polyhydroxyzuren (PHA’s). De grote zus van AHA’s en BHA’s, PHA’s, werkt om de bindingen die dode huidcellen op het oppervlak van de huid houden, zachtjes op te lossen; het onthullen van de nieuwe, stralende cellen eronder. PHA’s zoals gluconolacton, zijn veel minder irriterend dan AHA’s of BHA’s en zijn opgenomen in Brightening Powder Cleanse™ en White Balance® Overnight Repair. Omdat pigmentatie meerdere huidlagen beïnvloedt, is het belangrijk om consistent te zijn om de resultaten te zien, maar het is een geweldige manier om verheldering te versnellen, vooral wanneer het wordt gebruikt in combinatie met oxyresveratrol.

Oxyresveratrol (Oxy-R) Zonbescherming

De nummer 1 vijand van pigmentatie is UV-licht. Alle soorten pigmentatie worden verergerd door blootstelling aan de zon. Het is essentieel om dagelijks een breed spectrum aan hoge SPF-zonbescherming aan te brengen om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en vrije radicalen. White Balance® Everyday Protect combineert prachtig lichtgewicht SPF 50-bescherming met de verhelderende kracht van Oxy-R en vitamine C.

Verhoog de resultaten van uw pigmentatie-regime. Medik8’s White Peel is een in-salonbehandeling die een heldere, meer egale huidteint geeft.