Menu

Beautiful Skin for Life


We zijn experts in professionele huidverbeteringsproducten tegen huidveroudering. We begrijpen de huid. Onze 6 oplossingen zijn zorgvuldig ontwikkeld met expertise en precisie en richten zich op veel voorkomende huiduitdagingen. Van anti-aging en acne tot pigmentatie en roodheid, wij kunnen helpen.

WAAROM MEDIK8?

Onze producten zijn ontwikkeld om te passen in het dagelijks leven en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten. Hierdoor kan iedereen genieten van Beautiful Skin for Life.

Medik8 is in veel opzichten anders, maar het belangrijkste is dat we absoluut gepassioneerd zijn om huidverbetering-gebruikers te helpen in hun keuze tussen geweldige resultaten en een verfrissende, authentieke en mooie ervaring.

Met Medik8 kun je beide hebben.

MOOIE HUID VOOR HET LEVEN

Dit is onze ultieme missie. We helpen mensen een gezonde, mooie huid te behouden. Hoe bereiken we Beautiful Skin for Life – dat is eenvoudig, volg gewoon onze unieke CSA filosofie.

HUIDVERBETERING WAAR JE VAN HOUDT, OP VERTROUWT & IN GELOOFT

Onze belofte is om prachtige producten te maken die je graag gebruikt, die je vertrouwt en waar je trots op kunt zijn. Meer dan een hashtag, #MyMedik8 gaat helemaal over persoonlijke en gedeelde ervaringen.

Hoe ontspan je met Medik8 na een lange dag? Heb je aanbevelingen of tips die je wilt delen? Vertel ons met #MyMedik8 op social media en je kunt op onze pagina’s worden vermeld. Of ervaar wat andere Medik8-liefhebbers aanbevelen. We horen graag van je.

MEDIK8 BEGINT MET ACHT

We doen nooit concessies aan resultaten om een mooie ervaring te bereiken. Onze combinatie van 8 kernprincipes ondersteunt onze belofte aan je. Medik8 is daarom uitgegroeid tot een wereldberoemd merk dat wordt onderschreven door dermatologen, artsen en professionele huidverbeteringsspecialisten en dat wordt aanbevolen als de beste oplossing voor elk huidprobleem.

1. EENVOUDIG

Medik8 heeft een missie om anti-aging huidverbetering te ontraadselen. Wij geloven dat eruit zien als 40 op 50-jarige leeftijd zo simpel is als het volgen van onze anti-aging filosofie ‘vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A’ s nachts ‘. We noemen dit ‘CSA‘. Vind de producten die geschikt zijn voor je anti-ageingbehoefte in onze Huidveroudering oplossing.

2. OP MAAT GEMAAKT

Hoewel anti-aging onze kern is, biedt Medik8 eveneens huidoplossingen voor een reeks huidproblemen. We begrijpen dat klanten vaak willen dat hun huidverbetering meer dan één taak voor hen doet. Dat is waarom we acne of pigmentvlekken kunnen verwijderen, terwijl onze producten ook vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen. Bekijk ons aanbod aan oplossingen in de Medik8-shop.

3. ZUIVER

We weten wat we moeten toevoegen en wat we moeten vermijden. Geen rages of modes. Geen parabenen, phthalates of sulfaten, geen microbeads. Sommige ingrediënten worden zwakker als ze meer geconcentreerd zijn. Medik8-onderzoekers werken onvermoeibaar om de sweet spot in elke formulering te vinden; de concentratie die de beste resultaten oplevert met minimale irritatie. Soms betekent dit dat minder meer is. Medik8 gebruikt klinisch bewezen ingrediënten met origineel onderzoek. We gebruiken ook chiraal correcte moleculen.

4. ARTISANAAL

Veel van de meest actieve ingrediënten in professionele huidverbetering zijn ongelooflijk instabiel en moeilijk om mee te werken. We beloven om producten met een professionele sterkte zo vers mogelijk op de markt te brengen. Onze serums worden met de hand gemaakt in kleine batches in onze Britse laboratoria door onze masterblender in onze eigen ISO-gecertificeerde laboratoria. Dit is om te verzekeren dat onze producten nog steeds krachtig en effectief zijn wanneer ze onze klanten bereiken. Je kunt zeker zijn van de hoogste stabiliteit en potentie. Lees meer over onze unieke processen.

5. VRIJ DENKEN

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf. Hierdoor kunnen we volledig vrij zijn in productontwikkeling en ideeën. We kunnen producten snel naar onze klanten brengen. We ontwikkelen al onze ideeën en producten in eigen beheer in onze laboratoria.

6. PROFESSIONEEL

U vindt Medik8 alleen in professioneel opgeleide klinieken, spa’s en gespecialiseerde websites. Dit zorgt ervoor dat je de aandacht, verzorging en een op maat gemaakt huidadvies krijgt dat je verdient.

7. TECHNOLOGIE

Het is belangrijk dat actieve ingrediënten de juiste locatie in de huid kunnen bereiken om resultaten te leveren. We gebruiken liposoom- en micro-emulsietechnologieën die werken als beschermende ‘bubbels’ rond de moleculen om ervoor te zorgen dat ingrediënten op de juiste plaats terechtkomen; en vermijden dat deze ingrediënten ophopen in de bovenste lagen van de huid en irritatie veroorzaken. We ontwikkelen en patenteren vaak ons eigen originele onderzoek. We werken graag samen met universiteiten en academici.

8. ETHISCH

Natuurlijk, we zijn 100% diervriendelijk. We zijn ook toegewijd aan het minimaliseren van onze impact op het milieu wanneer we maar kunnen. Onze productieprocessen zijn zo energie-efficiënt mogelijk, zonder de resultaten te beïnvloeden. Medik8 maakt gebruik van gerecycled papier voor alle verpakkingen en 40% gerecycled glas in onze serumflessen. Lees meer over onze ecologische waarden.

WAT DE DESKUNDIGEN ZEGGEN

Alice Hart Davies – Sunday Times – ‘Probeer ‘ s nachts een van de nieuwe-stijl retinoïden die alle voordelen bieden van retinol (snellere huidcelomwisseling en een helderdere, frissere, minder rimpelige huid), zonder de gebruikelijke nadelen zoals uitdroging en afschilfering, zoals r-Retinoate® van Medik8 “.