Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

PROFESSIONELE TRAINING

Bij Medik8 geloven we dat echte huidgezondheid begint met klinische behandelingen. Wanneer deskundige analyse wordt gecombineerd met professionele behandelingen, zijn de resultaten uitgesproken. Wanneer professionele aanbevelingen worden gevolgd met geavanceerde thuiszorg, worden die resultaten langdurig.

Onze aanpak

Sinds onze lancering in 2009 hebben we het tot onze missie gemaakt om voor iedere klant het meest efficiënte pad naar huidgezondheid te adviseren. Tot op de dag van vandaag is die reis altijd begonnen met jou, onze klant.

Ons uitgebreide trainingsprogramma is ontwikkeld om de bestaande vaardigheden van therapeuten te verbeteren. Via een reeks trainingen, bouwen ze voortdurend voort op hun huidige repertoire; geavanceerde protocollen en innovatieve technieken bestuderen terwijl ze werken aan het verkrijgen van de felbegeerde status van een Medik8 Skincare Professional. Deze certificering is niet alleen een indicatie van hun kennis, maar een universele erkenning van hun vermogen om behandelingen toe te dienen die voldoen aan de hoge, resultaatgerichte normen van het merk Medik8.

Dit zorgt ervoor dat u dezelfde hoogwaardige behandeling krijgt in het Verenigd Koninkrijk als in Australië en Nederland.

We zijn wereldwijd in onze aanpak, met een toewijding aan continu ontwikkelen die tot uiting komt in de professionaliteit en zorg die u krijgt.