Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

poriefilosofie

ONZE PORIEFILOSOFIE

Bij Medik8 is onze poriefilosofie, de manier waarop wij denken over het behandelen van vergrote poriën, anders. We geloven niet dat u de gezondheid van uw huid in gevaar moet brengen om geweldige resultaten te behalen.

De Medik8 aanpak

Veel producten op de markt zijn sterk afhankelijk van alcohol voor een tijdelijk krimpend effect waardoor de poriën minder opvallen. Hoewel dit hun grootte kort kan verkleinen, hebben alcoholen invloed op de algehele gezondheid van de huid en kunnen op lange termijn de vergrote poriën verergeren. Ingrediënten zoals DMAE kunnen schade aan huidcellen veroorzaken, wat leidt tot vroegtijdige veroudering en uitgerekte poriën. Daarom gebruiken we het niet in een van onze formuleringen.

De filosofie van Medik8 is gericht op het verbeteren van de gezondheid van de huid en de poriën krimpen als een natuurlijke bijwerking hiervan. We hebben een benadering in drie stappen om poriën te verkleinen; gericht op al hun belangrijke doelen.

Talgniveaus

Overactieve talgproductie is een sleutelfactor bij het veroorzaken van vergrote poriën. Een enzyme genaamd 5-alpha-reductase zet testosteron om in dihydrotestosteron, een hormoon dat signalen geeft voor talgproductie. Rode klaverextract blokkeert 5-alpha-reductase, waardoor de niveaus van talg die door de poriën stromen worden verminderd om het risico op uitrekken of acne te verminderen. Pore Minimising Tonic™ en Refining Moisturiser™ bevatten rode klaverextract. Dit is eveneens in staat om cellulaire vernieuwing te verbeteren om zo de vorming van puistjes te beperken.

Exfoliatie

Amandelzuur is een uitzonderlijk alfahydroxyzuur (AHA) dat zowel oplosbaar is in water als in olie. Dit betekent dat het de dode huidcellen op het oppervlak kan exfoliëren, terwijl het ook in de poriën binnendringt om verstoppingen los te maken. Dit helpt om het vergroten van poriën door verstoppingen te voorkomen, ze in hun normale vorm terug te brengen en mee-eters de baas te blijven. Pore Cleanse Gel Intense™ bevat amandelzuur dat zachtjes exfolieert in de poriën voor een meer heldere, egale teint.

Anti-Ageing

Alfa-liponzuur (ALA), een krachtige antioxidant, beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door de omgeving en UV-stralen. Het is in staat om schadelijke vrije radicalen te bestrijden, het kan de afbraak van collageen en elastine voorkomen om de delicate structuur van de huid te beschermen voor een stevigere teint en verkleinde poriën.

Met een uitgebreide poriën productlijn met reinigers, vochtinbrengende crèmes, maskers en behandelingen, hebben we een oplossing voor al uw problemen. Combineer belangrijke producten zoals Pore Minimising Tonic met uw normale routine of kies voor een speciale oplossing die de poriën minimaliseert.