Vandaag besteld, vandaag verzonden
Results without Compromise
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Bestel nu, Reken en Ontvang
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Alles wat u wilt weten over Oxy-R

ALLES OVER OXY-R

Een heldere teint is de ultieme marker van een gezonde teint, maar we weten maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om een stralende gloed te krijgen als je problemen hebt met hyperpigmentatie (donkere vlekken, melasma, zonbeschadiging en dergelijke). Daarom hebben we ons toegelegd op het vinden van een nieuw huidverhelderend ingrediënt dat ongeëvenaarde resultaten zou kunnen opleveren terwijl het de huid voedt en verzorgt.

De resultaten van ons onderzoek brachten oxyresveratrol (Oxy-R), aan het licht, een krachtige molecuul die straling snel herstelt zonder de huid te beschadigen of te bleken.

Een nieuwe aanpak

In het verleden werd hydrochinon veel gebruikt om hyperpigmentatie te behandelen. Maar recentelijk is er enige controverse over de veiligheid ervan geweest. Medik8 heeft door innovatie met nieuwere en veiligere ingrediënten het revolutionaire White Balance® Brightening Serum ontwikkeld met Oxy-R.

Terug naar de natuur

Van nature voorkomend in witte moerbeien die groeien in het noorden van China. Oxyresveratrol is uitzonderlijk goed in het blokkeren van tyrosinase, het enzym dat de aanmaak van melanine regelt. Minder pigment betekent dat hyperpigmentatie veel minder waarschijnlijk is. In feite bleek oxyresveratrol 32 keer beter te zijn bij het remmen van tyrosinase dan kojiczuur.1

Oxyresveratrol is ook een antioxidant, hetgeen betekent dat het superieure huidbescherming biedt tegen de verouderende effecten van vrije radicalen, terwijl het de ontsteking in de hele huid vermindert.

Innovatieve verpakking

Oxy-R is echter notoir moeilijk om mee te formuleren. In White Balance® Brightening Serum gebruiken we Oxyresveratrol met hoge sterkte die super instabiel is wanneer het wordt gemengd met water. Zozeer zelfs dat we hiervoor een volledig nieuw verpakkingssysteem moesten ontwikkelen. Gelukkig waren onze Medik8-wetenschappers klaar voor de uitdaging. Onze oplossing was om Oxy-R apart te houden; los van de rest van de formule totdat het product wordt geactiveerd voor gebruik door de speciale klik-geactiveerde verpakking.

Onze slimme flesjes dompelen het Oxyresveratrol-poeder in het serum en wanneer de fles wordt geschud, wordt deze geactiveerd. Na activering verandert de serumkleur van helder naar lichtgeel – omdat dit de natuurlijke kleur van Oxy-R is.

De verpakking is slechts de eerste stap naar ons superstabiele product. Nadat u op de verpakking heeft geklikt en de Oxyresveratrol in de formule is gemengd, kan de Oxy-R gedurende ten minste 6 weken krachtig blijven. Meestal, bij de concentraties die we gebruiken, zou dit slechts een kwestie van dagen zijn, maar dankzij onze recent gepatenteerde stabilisatietechnologie kunnen we voor elk gebruik een grotere frisheid en potentie bieden. We hadden natuurlijk het Oxy-R-niveau zo laag kunnen houden dat het niet destabiliseerde, maar Medik8 doet geen concessies aan de resultaten. We bieden 2 afzonderlijke flesjes van 10 ml.

Oxy-R is de ster van onze Pigmentatie oplossing. Oxy-R is te zien in White Balance® Everyday Protect, White Balance® Overnight Repair, White Balance® Brightening Serum en Brightening Powder Cleanse™. Al deze reinigings-producten maken gebruik van de gepatenteerde stabilisatietechnologie van Medik8 en zorgen voor mooie helderheid voor een egale, gezonde huidteint. Heeft u ze al geprobeerd?

U vindt Oxyresveratrol in onze white balance- producten