Vandaag besteld, vandaag verzonden
Results without Compromise
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Bestel nu, Reken en Ontvang
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Acne of Porieverfijning?

Vergrote poriën en acne zijn vaak een overlappend probleem. Vettige huidtypen veroorzaken overactieve talgproductie, die zowel de poriën kan vergroten en de follikel kan verstoppen waardoor rode en ontstoken vlekjes ontstaan. We zijn er om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing, die specifiek op uw individuele problemen is gericht.

De Blemish oplossing

Onze missie: actieve acne, of puistjes, aanpakken en nieuwe voorkomen. Onze zorgvuldig onderzochte oplossing biedt uw huid de klinisch bewezen ingrediënten om de 3 oorzaken van acne aan te pakken; het voorkomen van verstopping van de poriën, het stimuleren van een gezond huidevenwicht en het aanpakken van door bacteriën veroorzaakte acne. De huid blijft gezond, helder en geperfectioneerd

Hoofdingrediënten: salicylzuur, pre- en probiotica, antioxidanten

Geschikt voor: degenen die kampen met actieve puistjes en op zoek zijn naar een uitgebreide oplossing om imperfectie en huidveroudering tegen te gaan.

Begin met: Blemish Control Pads™ met salicylzuur met maximale sterkte om verstoppingen en onzuiverheden te voorkomen, terwijl de huid wordt verzacht om de ontsteking te kalmeren.

De porieverfijning oplossing

Onze missie: het richten op de onderliggende oorzaken van vergrote poriën voor een zachtere teint. De huid voorzien van de producten die nodig zijn om talgproductie te minimaliseren, porieblokkades te zuiveren en vroegtijdige veroudering te voorkomen die vergrote en zichtbare poriën veroorzaken. De huid is gezuiverd, egaal en gematteerd; de perfecte basis voor make-up.

Hoofdingrediënten: amandelzuur, extract van rode klaver, alfaliponzuur

Geschikt voor: een ouder wordende en/of vette huid met zichtbare poriën en puistjes op de huid, die op zoek is naar een complete oplossing om de huid egaal en glad te maken.

Begin met: Pore Minimising Tonic™, een huidverlichtende tonic met rode klaverextract om de talgproductie te minimaliseren en vroegtijdige veroudering te voorkomen, voor kleinere, minder zichtbare poriën.