Vandaag besteld, vandaag verzonden
Results without Compromise
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Bestel nu, Reken en Ontvang
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Roodheid productlijn: serum

ONZE ROODHEID PRODUCTLIJN

Bij Medik8 is de aanpak van roodheid anders. Naast het helpen camoufleren, is ons hele assortiment ontwikkeld om de oorzaak van roodheid te behandelen; versterking van de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en het kalmeren van de ontsteking.

We denken dat het bedekken alleen maar de eerste stap is naar oplossing, dus in Calmwise™ Colour Correct combineren we neutraliserende groene minerale pigmenten met krachtige anti-roodheidsingrediënten om zowel de onderliggende oorzaak van huidsensibilisatie te camoufleren en op te lossen.

Lees meer over onze 6 stappen om de huid te kalmeren.

In Calmwise™ Soothing Cleanser en Calmwise™ Serum gebruiken we gepatenteerde teprenon waarvan is aangetoond dat het de verschijning van roodheid in slechts 30 dagen vermindert. Gecombineerd met rustgevend chlorofyl-extract vermindert teprenon niet alleen roodheid, maar ook veroudering, waardoor onze roodheid producten geschikt zijn voor diegenen die een kalmerende en jeugdig uitziende huid willen. Lees er alles over in ons uitgebreide artikel over roodheid in het gezicht verminderen.

Teprenone

Huidcel-DNA heeft een reeks aminozuren die telomeren worden genoemd. Elke keer dat de huidcel zichzelf repliceert, verkorten deze telomeren in lengte. Uiteindelijk worden ze zo kort dat ze stoppen met werken. Dit kan ontsteking en veroudering van de huid veroorzaken. Teprenone, een sleutel die actief is in Calmwise™ Serum en in de oplossing voor roodheid, kan telomeren stabiliseren om te voorkomen dat ze korter worden. Het is aangetoond dat de levensduur van een cel met een derde verlengd wordt, leidend tot een sterkere natuurlijke huidbarrière. Hierdoor blijven de watermoleculen goed gesloten voor een gezonde, gehydrateerde huid en wordt de huid beschermd tegen externe irriterende stoffen die ontstekingen kunnen veroorzaken. Niet alleen kan een persoon minder tekenen van roodheid voelen, het kan ook helpen bij het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels voor een jeugdig uitziende huid. Lees meer over teprenone in onze ingrediëntenwoordenlijst.

teprenone in onze roodheid productlijn

Chlorophyl

Felgroen chlorofyl komt van nature voor in planten. Zijn primaire functie is om zonlicht te absorberen en het om te zetten in voedsel en energie voor groei. In huidverbetering zorgt chlorophyl voor ontgiftende kracht. Het bindt zich aan mogelijke irriterende stoffen, zodat ze zacht en moeiteloos kunnen worden gereinigd. Het is in staat om de natuurlijke regeneratiecyclus van de huid te stimuleren. Daarnaast helpt chlorophyl ook om een beschadigde huidbarrière te herstellen om te beschermen tegen mogelijke allergenen en irriterende stoffen. Met antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen laat chlorophyl de huid kalm, verzorgd en verzacht achter. Lees meer over chlorophyl in onze ingrediëntenwoordenlijst.

Onze roodheid productlijn kalmeert, verzacht en verzorgt

Chlorophyl in onze roodheid productlijn