Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Van dermatologen tot schoonheidsprofessionals. En van therapeuten tot Instagram-influencers: Medik8 is hèt nieuwe merk dat resultaten levert.

Het heeft ons 10 jaar gekost om een succes te worden – het eerste decennium dat we hebben besteed aan het onderzoeken van ingrediënten, het perfectioneren van de stabiliteit van onze formules en het bouwen van onze ISO-gecertificeerde Think. Laboratorium. Maken. Vertellen. Platform.

Maar genoeg van ons, dit is wat de experts zeggen ..

 

Alice Hart Davies – Sunday Times – “Probeer ’s nachts een van de nieuwe retinoïden die alle voordelen van retinol bieden (een snellere huidcelvernieuwing en een helderdere, frissere, minder rimpelige huid) zonder de gebruikelijke nadelen zoals uitdroging en afschilfering, zoals bijvoorbeeld r-Retinoate® van Medik8.

Marta Wohrle – Truth in Ageing Founder – “Winnaar van Readers Pick Best of 2015-producten. Als u Firewall zelf nog moet proberen, is het iets waarvan ik zeker weet dat het werkt.”

Dr. Uliana Gout – Cosmetic Physician & Lecturer – “Retinoïden worden beschouwd als de gouden standaard (van anti-aging) … Ik ben enthousiast over het onderzoek dat Medik8 heeft gedaan op retinyl-retinoaat.”

Faith Xue – Editorial Director, Byrdie.com – “Ik heb eindelijk een acne-product gevonden dat doet wat zoveel duizenden andere acne-producten beloven: wordt tijdens de nacht verlost van acne.”

Laura Capon – Mode- en schoonheidsschrijver – Cosmopolitan UK – “Hydr8 B5 is een van de beste hyaluronzuurserums die er zijn.”

Jacqueline Kilikita – Elle UK – “Een team van prebiotica en probiotica in Medik8’s Balance Moisturizer zorgt ervoor dat de bacterieniveaus van de huid in balans zijn, hetgeen de acne-veroorzakende bacteriën minimaliseert. Hallo, mooi egaal gezicht. “

Dr. Patrick Bowler – Medisch directeur van Courthouse Clinics – “We horen de woorden revolutie en doorbraak vaak – echter, dit keer zijn deze woorden echt van toepassing. Ik ben zo onder de indruk van de resultaten van r-Retinoate. “

Ingeborg Van Lotringen – Beauty Director – Cosmopolitan UK – “Een echte doorbraak. Winnaar van Best Anti-Ageing Moisturizer in de UK Cosmopolitan Beauty Awards 2016. “