Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

r-Retinoate®

Exclusief bij Medik8: een echte doorbraak in anti-aging huidverbetering. r-Retinoate is een openbaring in vitamine A-technologie.

Voorbij Retinol

Een hoogtepunt van acht jaar hard werken door een Koreaans superlab in samenwerking met Medik8-wetenschappers. r-Retinoate bevat het revolutionaire nieuwe gepatenteerde vitamine A-molecuul, retinyl-retinoaat. Deze ongelooflijke actieve stof is een hybride van retinol en retinoïnezuur en gebruikt de kracht van vitamine A van klinische kwaliteit met de lage irritatie van traditionele vormen van retinol.

Het innovatieve molecuul kan de collageensynthese 8 keer beter stimuleren dan het gewone retinol.1 Retinyl-retinoaat kan zelfs overdag worden gebruikt – je bent niet langer beperkt tot het alleen toepassen van vitamine A ’s nachts. r-Retinoate is niet-irriterend en bevat geen van de bijwerkingen van gewone retinol.

Door het stimuleren van een mooie huid voor het leven, gaat r-Retinoate verder dan de kracht van retinol om het uiterlijk van lijntjes te verzachten, zichtbaar rimpels te verminderen en de teint, textuur en helderheid te verbeteren.

Het unieke serum heeft een gegarandeerde versheid doordat het ingekapselde retinyl-retinoaat via bevroren, cryogene luchtvracht uit Korea wordt overgevlogen. Het retinyl-retinoaat wordt vervolgens opgeslagen in speciale vriezers en vakkundig gemengd tot de uiteindelijke formule met alleen de beste ingrediënten. De eenvoudig te gebruiken formule bevat vitamine C, vitamine E en hyaluronzuur, en combineert het beste van huidverbetering in één fles.

Exclusief voor Medik8, is deze bekroonde technologie in deze serumcrème zeer geprezen met de felbegeerde Presidential Award door het Koreaanse ministerie van Gezondheid en werd in 2016 zelfs bij de lancering uitgeroepen tot Beste Anti-Aging Moisturizer van het Jaar door Cosmopolitan UK (naast veel andere onderscheidingen sinds). Deze wetenschappelijke doorbraak heeft de huidverbeteringswereld veroverd.