Vandaag besteld, vandaag verzonden
Results without Compromise
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Bestel nu, Reken en Ontvang
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

De oprichter

Elliot Isaacs studeerde fysiologie aan de Universiteit van Leeds naast farmacologie en biochemie. Na het ontwikkelen van een anti-roodheidsproduct voor zijn zus, werd Elliot geïnspireerd om het wereldberoemde Medik8 cosmeceutische merk te creëren. Hij bouwde het vervolgens op van een klein laboratorium achter in de apotheek van zijn vader.

Medik8 is geboren uit een passie om te streven naar een betere huidgezondheid en -resultaten. Elliot trad in de huidverbeteringsindustrie in een tijd waarin natuurlijke huidverzorgingsmerken de traditionele huidverzorgingsmarkt begonnen uit te dagen. Met een product van deze tijd, een wetenschapper die 5 jaar lang wereldwijd rondgereisd heeft, deelde hij ook de waarden van fair trade, duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten van de natuurlijke beweging Maar zijn idee, dat toentertijd uniek was, was om deze ethische achtergrond te combineren met zijn ervaring in biochemie om resultaatgerichte producten met bewezen wetenschap te creëren. Zijn missie is om anti-aging huidverbetering te demystificeren met zijn filosofie van ‘vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A’ s nachts ‘. Er is volgens hem geen reden om te kiezen tussen resultaten en ervaring.

Hij is al heel lang lid van de Society of Cosmetic Scientists en is genoemd naar meerdere patenten vanwege zijn bijdrage aan het werken aan retinoïden, groeifactoren, glansmiddelen en nieuwe antioxidanten. Elliot heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele huidverbeteringsproducten. Tegenwoordig is hij nog steeds erg betrokken bij productontwikkeling, met name het CSA-platform, en zijn sterke waarden lopen nog steeds door alles wat Medik8 doet, hetgeen heeft geresulteerd in een wereldwijd bekend huidverbeteringsmerk dat de norm uitdaagt.