Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Herstel uw huid met Medik8

HERSTEL

Een droge huid kan op ieder moment voorkomen. Iedereen, ongeacht leeftijd, weet hoe het voelt; of u de hele dag in een kantoor met airconditioning hebt doorgebracht, bent gaan wandelen op een koude winterdag of een chemische peeling hebt gehad. Veel vrouwen in de leeftijd van 40 en 50 vinden het een alledaagse strijd, ongeacht of ze zich in een droog klimaat bevinden of een peelingbehandeling ondergaan. Soms voelt het aanbrengen van vochtinbrengende crème niet genoeg. Daarom wilden we verder gaan dan alleen ‘droogheid’ en ontwikkelden we onze oplossing voor een aangetaste huid: herstel uw huid.

Optimale voeding

Herstel gaat over diepere, langdurige voeding en zorg. Als uw huid strak en oncomfortabel aanvoelt of als u een hardnekkige droge, schilferige huid ervaart, voed uw huid dan door middel van hydratatie. Herstel betekent dat u de tijd neemt om voor uw huid te zorgen en deze weer helemaal gezond te krijgen.

Onze Herstel oplossing is ook perfect voor het verminderen van downtime na chemische peelings en andere esthetische behandelingen. Onze huid is het meest kwetsbaar tijdens het genezingsproces, dus is het noodzakelijk om de juiste huidproducten te gebruiken om het meeste uit uw behandeling te halen en langdurige zorg voor uw huid te bieden.

Het Medik8-verschil

De meeste vochtinbrengers richten zich op het aanvullen van vocht in de huid. Medik8 denkt daar echter anders over. Onze producten zijn eveneens ontwikkeld om vochtverlies met behulp van occlusieven die hydratatie diep in de huid vasthouden, aanzienlijk te voorkomen.

Ons H.E.O.®-principe (hydratoren, verzachtende middelen en occlusieve, vocht vasthoudende middelen) wordt in het gehele Medik8-productlijn gebruikt om de balans tussen veel verschillende huidtypen te herstellen. In Herstel, een oplossing die is ontwikkeld voor een droge, beschadigde huid, bezit elk product alledrie H.E.O. componenten, met name verzachtende middelen en vocht vasthoudende middelen die helpen de natuurlijke beschermende barrière van de huid na te bootsen. U zult nooit meer genoegen nemen met een standaard moisturizer.

Wilt u uw hydratatie nog verder opvoeren? Onze best verkochte vloeibare moisturizer, Hydr8™ B5, verzacht en kalmeert om de huid onmiddellijk soepel te houden – alles in een kristalhelder, gemakkelijk te gebruiken serum. Heb je het al geprobeerd?