Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

De huid van mannen is anders

De mannelijke huid heeft een aantal goed gedocumenteerde fysiologische verschillen.

Maar wij leggen uit waarom dat niet uitmaakt…

Huid is huid! Hoe je je ook identificeert, onze huid is vrijwel hetzelfde en de kleine verschillen zijn niet relevant als het gaat om onze wetenschappelijke toolkit waarvan is bewezen dat ze die tekenen van veroudering aanpakken. Dat is waarom het geheim van een jonger uitziende, echt mooie huid voor ons allemaal hetzelfde is: vitamine C plus zonbescherming overdag, vitamine A ’s nachts.

Slechts 3 letters die je moet weten.

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de vele concurrerende nieuwsberichten in deze luidruchtige branche te begrijpen. We kunnen niet meer doen dan u aan te bevelen alles te lezen over de filosofie van CSA. Deze filosofie is gebaseerd op echte wetenschap en het vormt de kern van ons nieuwe For Men aanbod.

Dit is waarom we niets hebben veranderd

Onze eenvoudig te volgen CSA-filosofie bevat alles wat u nodig hebt om voortijdige huidveroudering zichtbaar te verminderen evenals de huid te beschermen voor de toekomst.

Natuurlijk, de mannelijke huid heeft een aantal goed gedocumenteerde fysiologische verschillen: grotere talgproductie, dikkere epidermis en toegevoegd gezichtshaar. Maar deze factoren zijn slechts interessante feiten en doen niets af aan de universele voordelen van CSA-wetenschap. CSA is de basis voor elke Medik8-huidverbeteringsroutine; ongeacht hoe u zich identificeert. Het gaat simpelweg om een mooie huid. Daarom hebben we niets veranderd en missen Medik8 Men niets. Lees onze blog voor meer informatie.

Of u nu onderzoek doet naar de nieuwste koptelefoons, de stilste grasmaaier of het meest chique hotel in de stad; mannen willen de werkelijke feiten over iets weten voordat ze kopen. Maar wacht even, waarom niet hetzelfde doen voor de huid? Zoals absoluut heel veel mannen nu weten, is er een hele reeks echte wetenschap beschikbaar in de nieuwste huidverbetering.

Dat is precies waarom we bij het maken van ons For Men-assortiment niets aan de huidige line-up hebben veranderd, behalve onze bestaande krachtige formules een strakke, zwarte uitstraling te geven. Als het meer mannen helpt om echte huidverbetering te krijgen, dachten we ‘hoe meer hoe beter’.

Zichtbare resultaten (nu voor mannen!)

De verschillen tussen de mannelijke en vrouwelijke huid

Veel op vrouwen gerichte merken, hebben een ‘For Men’ productlijn met iets andere formules of ze hebben zelfs exact dezelfde op vrouwen gerichte formule genomen en in een meer mannelijk ogende verpakking gestopt. Wij wilden volledig transparant zijn met ons ‘For Men’ aanbod. Zoals simpel gezegd: CSA is geschikt voor iedereen.

 

Zoek jouw kit

Welke kies jij?

MEDIK8 FOR MEN CSA PHILOSOPHY KIT DISCOVERY EDITION

MEDIK8 FOR MEN CSA PHILOSOPHY KIT ESSENTIAL EDITION

MEDIK8 FOR MEN CSA PHILOSOPHY KIT

Een woord van onze oprichter

Elliot Isaacs “Als een man die zijn carrière in de huidverzorging begon, was ik altijd verbaasd over hoe slecht mannen in deze branche werd voorzien – hoewel het natuurlijk geen verrassing is dat vrouwen als de belangrijkste consumenten de technologie aanstuurden. Nu meer mannen serieus worden over de gezondheid van hun huid en huidveroudering, vinden we dat ze het beste verdienen en geen verwaterde versie. Voor mij is CSA de basis voor een goede huidgezondheid voor iedereen. Mannen, vrouwen, iedereen. Welkom bij de Medik8-familie. Welkom bij Beautiful Skin for Life.”

 

 

Elliot Isaacs,
Medik8 Founder