Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Natuurlijke schoonheid is iets wat velen nastreven en de schoonheidsindustrie is daarom een van de grootste en meest winstgevende industrieën ter wereld. Er zijn talloze beautybedrijven die zich richten op alles, van huidverzorging tot haarverzorging en make-up.

Internationale en lokale beautybedrijven

Deze bedrijven variëren van grote internationale merken tot kleinere, lokale bedrijven, en ze hebben allemaal hun eigen unieke stijl en filosofie. Sommige merken staan bekend om hun gebruik van natuurlijke ingrediënten, terwijl andere bedrijven zich richten op het aanbieden van high-end, luxe producten.

Zeven grote beauty bedrijven

Op de site van Medik8.be trachten we zoveel mogelijk beauty bedrijven te behandelen. De markt wordt beheerst door zeven grote concerns. Daarmee beginnen we:

 1. Johnson & Johnson
  Deze Amerikaanse multinational is al meer dan 100 jaar oud en richt is voornamelijk op farmacie, maar onderschat ook de tak met schoonheids- en beautyproducten niet.
 2. L’Oreal
  [over L’Oreal]
 3. Shiseido
 4. Estée Lauder Companies
 5. Unilever
 6. Procter & Gamble
 7. Coty

Veel beautybedrijven investeren ook in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve producten te creëren die voldoen aan de steeds veranderende behoeften en verlangens van de consument. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven die zich richten op veganistische, dierproefvrije en milieuvriendelijke producten.

In de specifieke bedrijvenpagina’s geven we een overzicht geven van enkele van de belangrijkste beautybedrijven in de industrie, inclusief informatie over hun geschiedenis, filosofie, productlijnen en populaire producten. Daarnaast zullen we ook enkele minder bekende bedrijven behandelen die het waard zijn om te leren kennen. Of je nu een beauty-liefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze boeiende industrie, deze pagina biedt een uitstekende introductie tot de wereld van beautybedrijven.