Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Hoe ziet uw huidverbeteringsroutine eruit?

Je huidverbeteringsroutine

Medik8 heeft meer dan 70 verschillende producten: inclusief reinigers, serums, crèmes, zonnefilters en oliën. We geven je de keuze om uw huidverbetering specifiek aan uw behoeften aan te passen. Maar met zoveel producten en slechts één gezicht, waar begin je dan?

Begrijp uw huidHet perfecte regime

Het begrijpen van je huid is de eerste stap naar een volledig ontwikkelde huidverbeteringsroutine. Overweeg het probleem van de huid dat je wilt aanpakken – zijn het fijne lijntjes en rimpels waar u zich op wilt richten, of een reeks onvolkomenheden die moeten worden gekalmeerd? We hebben een selectie producten om tegemoet te komen aan elk huidprobleem:

U kunt zelfs de oplossingen combineren om uw perfecte combinatie te krijgen.

Als u eenmaal uw oplossing heeft gekozen, is dit het moment om uw routine op te bouwen. Overweeg uw ochtend- en avondroutine afzonderlijk – ze spelen in op verschillende huidbehoeften:

OCHTEND

1. Reiniger
’s Morgens verwijdert een lichte reiniger de olie die ’s nachts is geproduceerd.

2. Toner
Door gebruik van een toner zal de penetratie van de serums en vochtinbrengende bestanddelen die volgen, verbeteren.

3. Serum
Breng na de toner een gericht serum aan. Als u meer dan één serum aanbrengt, moet u eerst de dunste formule aanbrengen. Antioxidanten zoals vitamine C of koperen PCA zijn van essentieel belang om ’s morgens te worden aangebracht om uw gevoelige huid de hele dag te beschermen.

4. Moisturiser en zonbeschermer
Combineer je moisturiser en zonbeschermer in Advanced Day Total Protect ™ of gebruik een breed spectrum SPF zoals Physical Sunscreen over je favoriete moisturiser of gezichtsolie.

De avond is het moment om de meest voedende formules en de beste actieve serums aan te brengen.

AVOND

1. Reiniger
Begin met een milde oogmake-up-reiniger, zoals Eyes & Lips Micellar Cleanse ™, naast een pH-gebalanceerde cleanser om make-up van het gezicht te verwijderen.

2. Toner
Breng de huid in evenwicht en versterk de effectiviteit van vervolgproducten met een zachte toner.

3. Serum
De huid is ’s nachts het meest actief wanneer de vernieuwing van huidcellen wordt versterkt. Dit maakt het de ideale tijd om vitamine A-serums te gebruiken die ook de vernieuwing van de huidcellen versnellen. Bepaalde vitamine A’s kunnen worden gedeactiveerd door zonlicht, dus neem altijd uw retinol of retinalserum op in uw nachtroutine. (r-Retinoate® kan dag en nacht worden gebruikt.)

4. Moisturiser en zonbescherming
’s Nachts is ook de ideale tijd om te hydrateren, omdat rijkere vochtinbrengers de tijd hebben om diep in uw huid te dringen. Kies voor een zwaardere moisturiser dan u overdag zou gebruiken om de gevoelige huid tijdens het slapen echt te voeden en te verjongen.

Huidverbetering in lagen

Misschien wilt u meer dan één serum of behandeling gebruiken om verschillende huidproblemen tegelijkertijd aan te pakken. Start bij het aanbrengen van de producten met de lichtste formulering en bouw lagen op met zwaardere texturen. Gebruik ook producten op waterbasis vóór producten op oliebasis. Volg deze handleiding om te weten in welke volgorde ze moeten worden toegepast.