Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Voor & na

Huidverbeteringsbehandelingen en -producten kunnen het uiterlijk van uw huid veranderen. Bij Medik8 geloven we dat een van de meest effectieve manieren om te bewijzen dat onze producten en peelings werken, is door u echte resultaten te laten zien.

Beta Peel™

Onze revolutionaire peeling, ontwikkeld voor een acne-gevoelige huid, toont enkele van onze meest drastische huidverbeteringsresultaten. Een 3-peeling-programma in de loop van 6 weken produceerde een duidelijk helder uitziende huid, met een grote vermindering van de verschijning van acne en ontstekingen. In deze afbeeldingen werd een kuur met Beta Peel gecombineerd met Medik8-Priming and Post Treatment Kits.

White Peel™

Specifiek ontwikkeld en gericht op een ongelijke huidteint. White Peel richt zich op delen van hyperpigmentatie om de huid soepel, egaal en stralend te maken. Een 3-peeling-behandeling gedurende 6 weken produceerde een meer egale teint en textuur, met een vermindering van littekens op o.a. het voorhoofd.

Full Lash & Brow™

Ons ongelofelijke wimper- en wenkbrauwserum helpt de haartjes in slechts 8 weken te vermeerderen.

*Onafhankelijke studie over 9 personen gedurende 8 weken

r-Retinoate®
Youth Activating Cream

Een echte doorbraak in anti-ageing. r-Retinoate vermindert snel het verschijnen van fijne lijntjes terwijl het de huidtextuur glad maakt.

r-Retinoate® Rejuvenating Eye System

Deze toevoeging aan de r-Retinoate-familie, het verjongende oogsysteem, produceert een verbazingwekkend effect op kraaienpootjes en textuur onder de ogen.

*Onafhankelijke gebruikersproef. Individuele resultaten kunnen variëren.

Crystal Retinal 10™

Ons revolutionaire vitamine A-serum produceert intense resultaten, tot 11 keer sneller dan traditioneel retinol.

*Onafhankelijke gebruikersproef uitgevoerd gedurende 12 weken met behulp van Crystal Retinal 10. Individuele resultaten kunnen verschillen.

Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verzacht, ongelijke textuur wordt egaal gemaakt en de pigmentatie is zichtbaar verminderd.*
(Boven – Voor Week 0, Onder – Na Week 12)

Vermindering van het uiterlijk van kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels. De huid ziet er zichtbaar gladder, helderder en vitaler uit. Bij continu gebruik worden verbeteringen na verloop van tijd nog opmerkelijker.*
(Links – Before Week 0, Rechts – After Week 12)