Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

De mensen achter Medik8

Met de toewijding om u prachtige huidverbetering te bieden die de resultaten oplevert waarvan u alleen maar hebt gedroomd, hebben we een team van getalenteerde mensen met een schat aan ervaring bijeengebracht.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Innovatie gaat hand in hand met onderzoek en ontwikkeling bij Medik8. We dagen de norm uit in elk product dat we maken om ervoor te zorgen dat onze klanten uitstekende resultaten behalen. Ons team van interne formuleringswetenschappers zet zich in om grenzen te overschrijden en formules te ontwikkelen die voorheen niet bestonden, of als onmogelijk werden beschouwd.

We houden altijd nieuw onderzoek en literatuur in de gaten en springen in kansen om producten te ontwikkelen met nieuwe en opwindende innovaties. Dit is de reden waarom veel van Medik8’s producten ongelooflijke unieke technologieën hebben. Bijvoorbeeld de revolutionaire ontwikkeling van r-Retinoate®, Crystal Retinal™ en tal van gepatenteerde en gepatenteerde technologieën in veel andere oplossingen.

Maak kennis met Daniel, die scheikunde studeerde aan de universiteit van Leeds en Medik8’s directeur voor formulering en ontwikkeling is. Hij kwam bijna tien jaar geleden bij Medik8 als productformulator en leidt nu een afdeling vol biochemici, formuleringswetenschappers en verpakkingsinnovatoren. Daniel heeft de samenwerking met externe academici geleid, zoals de professor in de biochemie van onze plaatselijke universiteit. Tijdens zijn carrière heeft Daniel meer dan 80 unieke formuleringen ontwikkeld. Hij is een expert in zonbescherming en pigmentatie en is de uitvinder van twee patenten in het verhelderen van de huid. Hij is ook de vernieuwer achter Medik8’s H.E.O., slimme hydratatietechnologieën.

OPLEIDING

Medik8 is toegewijd aan training. Net als onze producten worden onze trainingsprogramma’s onderzocht en ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de Medik8-ervaring overal ter wereld dezelfde is. Medik8 wordt alleen verkocht via professionele verkooppunten, dit vereist dat iedereen die onze producten verkoopt dezelfde kennis heeft. Dit biedt klanten medispa-behandelingen en de beste productaanbevelingen van dezelfde kwaliteit overal ter wereld.

We hebben een team dat zich toelegt op het geven van dit onderwijs en ondersteuning aan training- en verkoopteams en aan hun zakelijke partners. Het team verzorgt trainingsevenementen en webinars vanuit ons trainingscentrum in de buurt van Londen, UK, en reist de hele wereld rond om professionals te trainen op Medik8-producten en -protocollen.

Maak kennis met Alison, Senior Global Education Manager van Medik8. Alison heeft meer dan 20 jaar ervaring als therapeut en Spa Business Director; later het behalen van onderwijskwalificaties in anatomie en fysiologie, wetenschappen en elektrotherapie-modaliteiten. Ze heeft de trainingsprogramma’s van Medik8 helemaal opnieuw ontwikkeld en beheert nu Medik8’s trainingsfaciliteit met haar eigen Education-team.

WERKING & PRODUCTIE

Iedere ingewikkelde innovatie die in onze laboratoria is gemaakt, moet op relatief grote schaal worden geproduceerd. De uitdaging is om iedere batch hetzelfde te maken als de ‘perfecte batch’. Dit is de reden waarom we begonnen met ISO-certificering. Door gebruik te maken van collaboratieve technieken, verbeteren we voortdurend onze processen en verfijnen we elke stap. Het resultaat is dat elk product van de hoogste kwaliteit is; liefdevol vermengd door mensen die gepassioneerd zijn over het maken van labverse en stabiele producten.

Maak kennis met Vinny, onze Master Blender. Hij werkt al bij Medik8 vanaf het moment dat er slechts een paar mensen werkten. Hij heeft de overschakeling gemaakt van het handmatig mengen van producten naar het beheren van machines die 7 ton product in een uur mengen.

Net als onze productontwikkeling worden alle Medik8-serums vervaardigd in onze eigen fabrieken in het Verenigd Koninkrijk. We nemen de beste praktijken uit de medische en farmaceutische industrie en passen deze toe op de productieprocessen van Medik8. We beheren ook onze eigen logistiek om een hoog kwaliteitsniveau te garanderen van begin tot einde wanneer een bestelling wordt geplaatst. Als Brits bedrijf in een tijd van verandering, zijn we trots om te voldoen aan de Europese productienormen, zodat u kunt vertrouwen op de consistente kwaliteit die u in elk product zult ontvangen. We hebben hard gewerkt om ISO-gecertificeerd te zijn voor zowel normen voor cosmetische productie als normen voor kwaliteitsmanagement die we dag in dag uit proberen te handhaven bij alles wat we doen.

KLANTEN SERVICE

We willen dat elke Medik8-klant weggaat met een geweldige ervaring. Een superieur serviceniveau is de kern van ons DNA en wij staan erop dat elke Medik8-klant zich speciaal voelt en persoonlijk wordt opgevangen. We hebben een geweldige Customer Experience Manager, Louise, die waarschijnlijk de meest behulpzame persoon ter wereld is.