Vandaag besteld, vandaag verzonden
Results without Compromise
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Bestel nu, Reken en Ontvang
Vandaag besteld, vandaag verzonden
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Waarom heb ik een professionele behandeling nodig?


Een diep reinigende, professionele huidverbeteringbehandeling is een geweldige manier om je huid in een gezonde toestand te houden. Als cosmeceutisch merk geloven we dat u de beste leeftijdseffecten zult behalen door regelmatig professionele behandelingen te ondergaan en deze te volgen met een thuisregime dat is afgestemd op uw behoeften.

Als u niet langer de gewenste resultaten van uw huidverbetering ziet of een speciale gelegenheid biedt zich aan, zijn professionele behandelingen een fantastische manier om uw huid een boost te geven. Medik8 biedt een reeks chemische peelings en medispa-behandelingen die worden uitgevoerd door getrainde professionals.

 

WELKE SOORTEN PROFESSIONELE BEHANDELINGEN ZIJN ER?

Er zijn 2 hoofdtypen behandelingen die we aanbieden: chemische peelings en professionele gezichtsbehandelingen. Chemische peelings zijn ontwikkeld om de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, krachtige zuren. De bovenste lagen van de huid worden voorzichtig geëxfolieerd om een helderdere, jonger uitziende huid te onthullen. Medik8 heeft een reeks chemische peelings met verschillende sterktes en samenstellingen, gericht op verschillende huidproblemen, zoals acne of pigmentvlekken.

Om het maximale uit uw behandelingen te halen, raden we een serie van 3-6 behandelingen aan, naast een op maat gemaakt huidverbeteringsprogramma voor thuis. De opgeleide professional die uw behandeling uitvoert, zal aanbevelen welke producten het beste bij u passen.

Professionele behandelingen zijn luxe salon-ervaringen die gewoonlijk protocollen omvatten zoals exfoliatie, gezichtsbehandelingen, massage en hydratatie. Professionele behandelingen kunnen worden toegepast op het gezicht, het lichaam, de handen, de voeten en de ogen. Het gebruik van professionele producten in een reeks behandelingen helpt de textuur en stevigheid van de huid te verbeteren. Lees hier meer over onze behandelingen. Uw getrainde professional kan een huidverbeteringsregime aanbevelen dat geschikt is voor uw huid om de resultaten van de gezichtsbehandeling te behouden.