Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

medik8 behandelingen

BEHANDELOVERZICHT


Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk en wij geloven dat u het beste uw gewenste resultaten zult bereiken door uw plaatselijk bevoegde Medik8 salon te bezoeken voor regelmatige professionele behandelingen. Volg daarna hun advies en ga thuis door met een op maat gemaakt regime van Medik8-producten om de resultaten te optimaliseren.

Vind uw perfecte Medik8 behandeling

U ontvangt niet alleen een welverdiende mooie verwenervaring, maar geregistreerde Medik8-professionals geven u deskundig advies op maat van uw specifieke huidverbeteringsproducten. Met een uitgebreid behandelingsoverzicht van huidverbeterende gezichtsbehandelingen, oogrituelen en vernieuwende lichaamsbehandelingen tot peelings van medische kwaliteit, is er voor iedereen een behandeling. We raden een reeks van 3 of 6 professionele behandelingen aan naast uw thuisregime om echt maximale voordelen te zien.

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen van Medik8 zijn zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen terwijl u een uiterst ontspannende ervaring beleeft. Maar wat onze behandelingen onderscheidt, zijn de zichtbare resultaten die u zult opmerken. Met behulp van supersterke professionele producten die niet beschikbaar zijn in ons thuis-assortiment, kunt u er zeker van zijn dat het niet uitmaakt welke behandeling u kiest, u zult houden van wat u ziet.

Revitalising Eyeritual
Een onmiddellijk verhelderende, voedende en hydraterende behandeling om vermoeide ogen te revitaliseren.

Age Defying Facial
Een ontspannen huidverjongende gezichtsbehandeling die de huid doordringt met Medik8’s actieve ingrediënten: vitamine C om te beschermen en regenereren en vitamine A om te stimuleren en te corrigeren; samen creëren ze een jeugdiger uiterlijk.

Deep Hydration Facial
Een complete voedende en comfortabele gezichtsbehandeling om de vitaliteit te herstellen van een doffe, schilferige en aangetaste huid. Zachte exfoliatie zorgt ervoor dat de langdurige, aanvullende Medik8-formuleringen diepe hydratatie geven.

Balancing Facial
Diepzuiverende en porieverfijnende actieve stoffen worden gebruikt om de vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. De huid wordt verzacht en gekalmeerd waardoor een heldere teint ontstaat

Redness Calming Facial
Een verzachtende behandeling om onmiddellijk een ontstoken, warme, rode, gevoelige en zeer gevoelig huid te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen waardoor het herstel van de huid wordt bevorderd.

Radiance Facial
Een luxueuze verhelderingsbehandeling om zelfs de saaiste huid op te fleuren. Een gerichte, resultaatgerichte gezichtsbehandeling tegen niet-egale pigmentatie en huidteinten; waardoor de huid er vernieuwd en verhelderd uitziet.

Resurfacing Facial
Gerichte behandeling die het uiterlijk van een doffe, ongelijkmatige teint verbetert om een jonger uitziende huid te onthullen.

Resurfacing Power Facial
Een krachtige drievoudige exfoliatie die de huid herstelt en gericht is op een ongelijkmatige teint en textuur om een stralende, verfrissende huid te creëren.

Pore Refining Facial
Diep reinigende werkstoffen werken om de poriën van binnenuit te verkleinen, terwijl botanische producten de huid verzachten, kalmeren en verhelderen.

Lichaamsbehandelingen

Ons gezicht krijgt vaak de meeste aandacht als het gaat om huidverbetering. Toch kan de huid van ons lichaam net zo veel aandacht nodig hebben. Of dat nu in de vorm is van behandelingen voor rugklachten, een zonbeschadigd decolleté of ouderdomsvlekken. Bij Medik8 bieden we een verscheidenheid aan toegeeflijke salon lichaamsbehandelingen om te ontspannen en te genieten terwijl het zichtbare resultaten oplevert.

Positively Glowing
Diepe exfoliatie en een verwennende volledige lichaamsmassage komen bij elkaar om de huid soepel en geconditioneerd te laten voelen.

Skin Rejuvenating Ritual
Een verzorgende lichaamsbehandeling die een mix van essentiële oliën gebruikt om de bloedsomloop te stimuleren en de oppervlaktelagen van de huid te exfoliëren, waardoor deze zacht, soepel en gerevitaliseerd blijft.

Purifying Back Ritual
Een zuiverende behandeling speciaal ontwikkeld voor de rug. Met behulp van een combinatie van diepe exfoliatie en ontgiftende natuurlijke kleisoorten wordt de huid gereinigd en worden toekomstige puistjes voorkomen. Gevolgd door een diepe weefselmassage om een gladdere, heldere huid te onthullen.

Polishing Treatment for Feet
Voeten worden gerevitaliseerd door harde huid te verwijderen voor een zachte, mooie en geconditioneerde huid.

Hand Rejuvenation
Een conditionerende, herstellende anti-aging handbehandeling.

Peels

Medik8 biedt een breed assortiment aan medische peelbehandelingen voor iedereen. Van mensen die nieuw zijn in chemische peelingtechnieken, tot ervaren cliënten die op zoek zijn naar een dieper niveau van epidermale peeling met intensieve resultaten. Variërend van oppervlakkig tot middelmatig sterk, er is een behandeling voor elk huidtype en huidzorg. Peelings zijn niet alleen geschikt voor het gezicht, maar eveneens voor andere delen van het lichaam die verjonging vereisen, b.v. op de rug om acneproblemen aan te pakken of zelfs in het onderarm- of bikinilijngebied waar de huid donker en grijzig kan worden.

Medik8 is een van de eerste huidverbeteringsbedrijven die een Light Peel maakt, die gebruik maakt van zuren met een laag niveau voor een comfortabele eerste peelervaring. We bieden ook verschillende niveaus tot en met onze middelzware Jessner-peel om aan alle huidvereisten en herstelvereisten te voldoen.

Ongeacht welke peeling u selecteert, uw geregistreerde getrainde Medik8 huidspecialist zorgt ervoor dat u een comfortabele ervaring in de salon hebt met onschatbaar advies en een op maat gemaakt thuisregime om de resultaten te optimaliseren. In combinatie met Medik8 thuiszorg kunnen klachten zoals acne, pigmentvlekken, rimpels en dofheid in slechts 6 weken aanzienlijk worden verminderd. *

Superfacial™
Een zachte behandeling die natuurlijke fruitenzymen combineert voor professionele exfoliatie. Perfect voor een eerste peeling.

Light Peel™
Een milde peeling die geschikt is voor de acne-gevoelige huid.

Eye Peel™
Een uiterst zachte maar effectieve oplossing voor het behandelen van tekenen van veroudering rond het gevoelige gebied van de ogen.

Age Peel™
Een gerichte formulering die collageen herstelt om hardnekkige tekenen van veroudering te verminderen.

Beta Peel™
Een krachtige mix van zuren die diep in poriën dringen om puistjes effectief te verminderen en het uiterlijk van de huid te verbeteren.

White Peel™
Een verhelderende peeling gericht op hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid.

Jessner
Een middelmatige behandeling om alle gematigde huidproblemen in één keer aan te pakken.

*Resultaten kunnen variëren. Praat met uw huidspecialist voor uw individuele programma.