Beautiful Skin for Life
Skincare you love, trust and believe in
Medik8
Sluiten

Veelgestelde vragen over Medik8

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over Medik8

Medik8 biedt pH-gebalanceerde producten, afgestemd op de natuurlijke zuurgraad van de huid, waarbij specifieke vitamine C-producten een iets lagere pH hebben voor optimale absorptie en effectiviteit.
peptide

Opgericht door Elliot Isaacs, met een achtergrond in fysiologie, farmacologie en biochemie, is Medik8 ontstaan uit een wereldwijde inspiratie en een passie voor huidverzorging.

Met meer dan 40 jaar ervaring in huidverzorging en formuleontwikkeling, symboliseert Medik8 toewijding aan onderzoek en innovatieve productontwikkeling.

Na avondreiniging, gebruik de spatel om Medik8 zachtjes aan te brengen op gezicht, hals en decolleté, vermijd de ogen, en laat volledig intrekken met lichte, opwaartse bewegingen.

Medik8, diep geworteld in wetenschap en natuur, is 100% vrij van microbeads, en heeft een langdurige toewijding aan het respecteren en beschermen van het zeeleven.

Begin met vitamine C vanwege de lagere pH, en na ongeveer 30 minuten, wanneer de huid terugkeert naar zijn natuurlijke pH, kan retinol worden aangebracht.

Medik8, met de missie “Beautiful Skin for Life”, combineert eenvoud, effectiviteit en duurzaamheid, vrij van parabenen en sulfaten, en benadrukt versheid door productie in kleine batches.

Medik8 zet zich in voor wetenschappelijk onderbouwde, ethisch geproduceerde en effectieve producten, met een focus op duurzaamheid en het bieden van oplossingen voor diverse huidbehoeften.

Ja, Medik8 heeft een breed scala aan producten, zorgvuldig geformuleerd om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van verschillende huidtypen en -condities.

Voor de zekerheid wordt aangeraden om professioneel advies in te winnen voor het gebruik van huidverzorgingsproducten tijdens de zwangerschap, ondanks Medik8’s toewijding aan veilige formules.

Hoewel sommige gebruikers onmiddellijke verbeteringen melden, variëren resultaten, maar zichtbare effecten zijn vaak merkbaar na ongeveer 4 weken consistent gebruik.

Medik8 streeft naar formules die zacht zijn voor de huid, maar bij twijfel of voor gevoelige huidtypes, is een patch-test aanbevolen voor gebruik.

Medik8 is natuurlijk verkirjgbaar in onze webshop. Maar het is ook verkrijgbaar bij geselecteerde professionele verkooppunten, waaronder schoonheidssalons en huidklinieken. Deze moeten zich dan wel richten op professionele huidverzorgingsmerken.