Menu

Toegewijd aan kwaliteit

Onze formules zijn niet alleen gemaakt in onze eigen laboratoria in het Verenigd Koninkrijk, onze producten worden hier ook gemengd en verpakt. Dit geeft ons zicht op het productieproces van begin tot einde.

Kwaliteitstesten

We geloven dat het belangrijk is om de kwaliteit van dichtbij te beheren, zodat elke batch net zo krachtig is als de vorige, elk label correct is geplaatst en elke doos identiek is verpakt. Onze slimme technologie-afdeling heeft zelfs productweegsoftware uitgevonden die kan detecteren of er slechts 1 milliliter van de formule ontbreekt in een product.

Medik8 volgt de richtlijnen voor de beste productpraktijk, met inbegrip van kennis uit de farmaceutische en medische sector. U kunt er dus van op aan dat uw huidverbeteringsproduct is vervaardigd volgens uitzonderlijk hoge normen. Wij zijn een Brits bedrijf en produceren in het Verenigd Koninkrijk, maar voldoen aan de Europese normen. Geniet van innovatie en precisie in elk product dat we maken.

Medik8 is meer dan alleen woorden, ISO-gecertificeerd * voor zowel normen voor cosmetische productie als normen voor kwaliteitsmanagement. Deze certificering vereist voortdurende monitoring en regelmatige audits. We streven ernaar dit kwaliteitsniveau te handhaven in alles wat we in het hele bedrijf doen

* Medik8 is ISO 22716 en ISO 9001 gecertificeerd door Lloyd’s Registry Quality Assurance (LRQA)